måndag 22 maj 2017

Bockstensskolans sommaravslutning 16 juni 2017

Varmt välkomna på Bockstensskolans sommaravslutning 16 juni 2017!

Kl. 9 den 16 juni kör vi igång årets sommaravslutning på Bockstensskolan. Ni är alla välkomna att fira den med oss i WIC-hallen. Eleverna kommer till skolan som vanligt på morgonen och bussarna går då precis som vanligt. Efter avslutningen, som varar ungefär 1 timme, kan barnen gå hem och fira sommarlov eller vara kvar på skolan. Lärarna kommer att ta hand om dem tills fritids börjar och sedan är det fritidseftermiddag som vanligt. 
Vi behöver veta vilka barn som är kvar och om de ska åka buss hem från skolan. Behöver ni fritids för ert barn så lägger ni in det i tempus som ni brukar. 
Meddela era barns klasslärare via mail om ert barn stannar i skolan efter avslutningen samt om de behöver skolskjuts senast den 1/6. Det är viktigt för vår planering och för skolskjutsplaneringen att vi vet hur många barn som är kvar. 

Välkomna önskar alla personal på Bockstensskolan!



OBS! 
Tempus är öppet fram tills imorgon tisdag 23/5 därefter låses Tempus igen. Det är bra om ni ser över era scheman så de stämmer eller lägger in tiderna om ni inte gjort det. Även tiderna för sommarfritids. 

Hälsningar 
Havet 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar