torsdag 9 mars 2017

Mycket rörelse på Havet

Idag har vi haft fotboll med Tony från Trönninge BK. 25 förväntansfulla killar följde med och delades in i fyra lag. Det blev många spännande matcher med mycket entusiasm, dramatik i form av straffar och samarbete. Kul! :-)
Eftermiddagen fortsatte i rörelsens mönster med lets dance som är väldigt omtyckt bland barnen. Musik och rörelse till musik där animerade människor gör rörelserna och vi andra härmar. Kul att se alla som deltar med stor glädje.
En ny aktivitet som vi introducerat har vi fått inspirationen från mästarnas mästare. Det går ut på att två stycken utmanar varandra genom att stå på varsin sida om pappret och sätter sina händer i de händer vi ritat på pappret. Sedan har vi ställt fem flaskor i mitten som de ska tävla om att ta först. En tredje deltagare står vid sidan om och räknar till 3 och säger sen en av färgerna och den som tar den flaskan med färgen först får den poängen. Denna aktivitet kräver fokus, snabba reaktioner och koncentration. Har blivit en väldigt omtyckt aktivitet där många deltar med stor inlevelse och har roligt tillsammans! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar